<h2>Μότσιας Therm</h2><p>Συστήματα Θέρμανσης - Ψύξη</p> <h2>Μότσιας Therm</h2><p>Συστήματα Θέρμανσης - Ψύξη</p> <h2>Μότσιας Therm</h2><p>Συστήματα Θέρμανσης - Ψύξη</p> <h2>Μότσιας Therm</h2><p>Συστήματα Θέρμανσης - Ψύξη</p>
Previous Next
Συντήρηση Λέβητα
Συντήρηση Λέβητα
Η Συντήρηση καυστήρα και ο Καθαρισμός λέβητα συνιστάτε να γίνεται μια φορά το έτος, τους μήνες Απρίλιο - Μάϊο. Αυτή η χρονική περίοδο βοηθά σημαντικά τόσο στον καλύτερο καθαρισμό του λέβητα όσο και στις ακριβής ρυθμίσεις του καυστήρα.
 
Η εταιρία μας βρίσκεται στον χώρο της θέρμανσης με δυναμική παρουσία στην συντήρηση καυστήρων πετρελαίου, Συντήρηση καυστήρων φυσικού αερίου, στην πώληση και εγκατάσταση καυστήρων και ανταλλακτικών.
 
Η εταιρεία διαθέτει εσωτερικό τμήμα από τεχνικούς καυστήρων για τις Συντηρήσεις καυστήρων, επισκευές βλαβών, καθαρισμό καμινάδας, και τον καθαρισμό - συντήρηση λέβητα. Οι τεχνικοί καυστήρων της εταιρείας για την ακρίβεια των μετρήσεων στην ρύθμιση των καυστήρων, καυσαερίων χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό αναλυτή, πετυχαίνοντας μέγιστη απόδοση του καυστήρα. Η Βλάβη καυστήρα, στην εταιρεία αντιμετωπίζεται αυθημερόν.
 
Η ετήσια Συντήρηση καυστήρα και ο καθαρισμός λέβητα επιτυγχάνει μεγάλη οικονομία στο καύσιμο, ελαχιστοποιεί τις βλάβες καυστήρα και ανεβάζει σημαντικά το προσδόκιμο ζωής του καυστήρα, και του λέβητα.
 
Η Ρύθμιση καυστήρα  γίνεται με ηλεκτρονικά μέσα δίνοντας έτσι  την δυνατότητα  στους τεχνικούς  καυστήρων της εταιρείας να ρυθμίζουν με μεγάλη ακρίβεια τόσο τα καυσαέρια του καυστήρα όσο και την απόδοση του.